user_mobilelogo

 

Malekursus i Marokko

Prisen er Kr. 8950kr - All Inclucive!

Sammen med kunstmaler Annemette Hoier Nielsen tar vi på en skøn og sanselig malerejse til Marokko. Annemette vil her introducere dig i nye maleteknikker, hvor du vil få lov til at fordybe dig i billedkunstens univers og som en ekstra bonus skal vi være i en skøn natur ud over det sædvanlige.

Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at udfordre dig selv og blive udfordret – uanset hvor meget maleerfaring du har og at du har lyst til at fordybe dig. 
Kurset vil i høj grad være eksperimenterende med teknikker indenfor serigrafi, collage og maleri.
Vi gennemgår maleriets opbygning og kommer ind på hvilke overvejelser man gør sig i processen fra start til slut.
Der vil selvfølgelig også være tid til individuel vejledning.

Besøg Annemettes hjemmeside her for at se hendes fantastiske virke og kunnen.

www.hoierart-univers.dk

 


Berber Culture Center, Boulaaouane 

Vi skal bo ved foden af Atlasbjergene i en lille landsby ved navn Boulaaouane ca. 120 km fra Marrakesh. Her findes den smukkeste udsigt over bjergernes fantastiske landskaber og grønne oaser af oliventræer, Boulaaouane ligger i 780 meters højde. Dette smukke syn danner de skønneste farver, mønstre og motiver.

De lokale bønder er med til at sætte præg på bjergenes skråninger hvor både geder, får og køer græsser og der ses rustikke stensætninger som  bønderne har bygget op af de mange sten for at kunne dyrke jorden. Hyrderne sidder langs disse stendiger og vogter deres dyr, ved solnedgang traver de atter ned til landsbyen. I skumringstiden høres leg fra børn og barnlige sjæle i de små idylliske huse.

 

Berber Culture Center, Boulaaouane.

Midt i alt dette ligger der en oase af et hus, skabt af Mohamed og Faiza. Her bor de med deres børn, de har skabt dette paradis hvor den berberiske kultur er i højsæde. Her er en særlig magisk stemning med den berbiske møblering og de fantastiske udskæringer i træ på både lofter og på de rustikke døre.  
Huset har to romantiske gårdhaver hvor der er beplantet med blomster og frugt træer.  Her findes ude køkken og flere overdækkede hyggekroge. Det hele er omringet af høje mure, så man får følelsen af at være i et eventyr. Fra den ene gårdhave går man nogle trapper op hvor der igen er bygget det skønneste område med swimming pool og overdækket sofa gruppe og her er wifi og tv.
Sammensætningen af farverne i dette berbiske paradis ses på både deres klæder, tekstiler og på væggene, det skaber en virkelig afslappet atmosfære. Dette smukke berbiske hjem vil give dig en helt speciel oplevelse, for her oser af hjerterum og varme.
Mohamed, Faiza og deres team vil stå for en sanseoplevelse af den helt store, når det gælder den berbiske mad.  - Dette er et fuldstændig unikt sted der bare må opleves på egen krop og sjæl!

Klik her og se en lille video fra Berber Culture Center

 

Berber Culture Center, Boulaaouane.

 

Udflugt til Esssaouira

I kurset, der er indlagt en tur til Essaouria.
Essaouria er en malerisk fæstningsby ved Atlanterhavet, med et broget folkeliv og mange små handelsgader med musikanter, gadehandlere, kunstmalere og meget mere.
Her besøger vi blandt andet et dansk galleri, du får mulighed for at handle i de farverige butikker, vi spiser frokost i byen og ellers samle inspiration og indtryk i den maleriske by. Derefter tager vi ned til stranden for at nyde den friske havluft, her vil vi samle vore indtryk og tegne som vi så senere kan bruge til inspiration når vi vender tilbage til vores base.
Til denne tur har vi vores tegnegrej, kamera og et tæppe med.
Vi kører fra Boulaaouane efter vi har indtaget morgenmad, køreturen tager ca. 2 timer, vi er hjemme i Boulaaouane omkring spisetid om aftenen igen.

 

essaouira 1
Essaouira


Event i Boulaaouane

Vi møder den berømte marokkanske kunstner Karim El Kahia, som aflægger os et besøg i Boulaaouane. 
Karim El Kahia er født i Tiznit den 20. april 1990. Han startede med tegninger og skitser i en alder af 17 år.  
I 2007 besluttede han at gå fra blyant og papir for at eksperimentere og arbejde med træ ved at brænde motiverne ind i træet, hvilket er en helt unik fremstilling af kunst. Hans lidenskab for billedkunst, teatret som såvel det sociale arbejde han udøver, gør at han tilrettelægger workshops og undervisning for både børn og voksne. Han har haft utallige udstillinger og vundet mange priser ved både teatret og i kunstverdenen.
Han er en helt unik person og det vil blive en fornøjelse at lære ham at kende.

 

kuntner 1

 

 

Den sidste aften

musik mohamed

Den sidste aften vi er Berber Culture Center, vil der blive sørget for underholdning og Berbisk musik, det vil Mohamed (værten) stå for.

 

Praktiske oplysninger - Klik Her